Гарантії

Гарантія та обмін

Дорогі покупці! У разі, якщо ви вирішили звернутися до нас з питання повернення або обміну будь-якої продукції, придбаної у нас, просимо ознайомитися з загальними правилами.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про захист прав споживачів» ми надаємо нашим покупцям право обміняти або повернути куплений у нас товар протягом 14 днів після покупки. Повернення в цьому випадку можливий тільки якщо:

– товар не був у вживанні і жодним чином не використовувався;
– не проводився монтаж і підключення обладнання, не робилися будь-які настройки;
– повністю збережена фірмова упаковка і комплект поставки (часткове або повне порушення зовнішнього вигляду упаковки, відсутність будь-яких компонентів упаковки або їх сильне, невідновні пошкодження є порушенням);
– товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент покупки і передачі користувачу (в справному технічному стані, без будь-яких механічних пошкоджень і дефектів);
– при наявності документів на товар виданих споживачеві разом з товаром.

Право на повернення і обмін товару втрачається в наступних випадках:

1. При пошкодженнях, що виникають в результаті порушення правил і умов експлуатації, описаних в інструкціях по догляду за посудом:

– при перегріванні
– при падінні вироби
– при навмисної поломки
– при деформації
– при пошкодженнях, що виникають при закручуванні і відкручування, відкритті і закритті та інших випадках, викликаних надмірним додатком сили
– при механічних пошкодженнях зовнішньої або внутрішньої поверхні (подряпини, потертості та ін. )
– при використанні в комерційних (промислових) цілях
– при неправильному зберіганні
– якщо пошкодження виникло внаслідок стихійних лих (природних пожеж, повеней та ін.), нещасних випадків
– якщо пошкодження виникло внаслідок умисних або необережних дій з боку покупця або третіх осіб, а також домашніх вихованців
– якщо виріб використовувався в цілях, не передбачених інструкцією при самостійному ремонті та зміні вироби

2. При природних змінах зовнішнього вигляду і властивостей вироби, вознікнувшіх в процесі експлуатації:

– при появі плям, крапок вапна та іншого
– при нормальному зносі ріжучих частин в результаті експлуатації
– при природному зміні кольору металу (золотистий, бурий або блакитний відтінок, що виникає в результаті надмірного перегрівання посуду або приготування деяких продуктів (томати, лимон, овочі, розсоли та ін.) є характерним для посуду з нержавіючої сталі і жодним чином не впливає ні на функціональні властивості посуду, ні на якість їжі, що готується. Видалити такі плями можна за допомогою спеціальних засобів для чищення виробів з нержавіючої сталі.

 Ми гарантуємо повернення грошей без зайвих питань протягом 14 днів за умови збереження товарів новим (включаючи упаковку), без їх використання, тобто в точно такому ж стані яким Ви у нас його придбали. Для покупців з Києва, адреса для повернення товару г. Киев, проспект О. Бальзака 2б магазин Europosud, для покупців з будь-якої точки України, у Вас є можливість надіслати товар на зворотну адресу відправки, сплативши доставку за свій рахунок.

Рекомендації по догляду за посудом Rondell

  • Уважно ознайомтеся з інформацією щодо характеристик Вашої посуду на упаковці, ярликах та в буклетах.
  • Перед першим використанням ретельно вимийте посуд гарячою водою з м’яким миючим засобом, добре сполосніть і витріть насухо, щоб уникнути на полірованій поверхні появи плям від води. Видаліть з посуду все етикетки.
  • Ніколи не використовуйте для чищення жорсткі предмети, металеві мочалки, абразивні миючі засоби. Після миття краще витерти посуд насухо для додання їй більшого блиску.
  • Після миття посуд слід відразу ж вийняти з посудомийної машини, щоб під впливом кондиційної вологи не утворилися плями. Слід відкрити кришку машини відразу після завершення процесу миття.
  • При митті посуду з нержавіючої сталі з часом може змінитися колір пластикових чи бакелітових аксесуарів, однак це жодним чином не впливає на їх функціональність.
  • Ми не рекомендуємо застосовувати для миття посуду сильно хлоровані миючі засоби або миючі засоби, що містять кислоту.
  • Для миття скляних кришок не дозволяється миючі засоби, що містять абразивні добавки, тому що поява подряпин на склі різко знижує його стійкість до термоударам.
  • Небезпечно використовувати холодну воду для охолодження посуду і скляних кришок. Різкі перепади температури можуть стати причиною зміни кольору металу і деформації поверхні
  • При правильному приготуванні їжа в посуді не пригорає. Але якщо внаслідок некоректної експлуатації це сталося, не слід застосовувати металеві щітки і абразивні речовини, а краще наповнити каструлю водою з миючим засобом, довести до кипіння і потім остудити.
  • На поверхні посуду з нержавіючої сталі, особливо після першого використання можуть утворюватися райдужні плями, які легко видаляються 4,5% розчином столового укусу або лимонної кислоти.

Гарантія на посуд Rondell

Вся продукція Rondell широко застосовуються практично скрізь, за найсучаснішими технологіями. Кожен виріб проходить кілька етапів контролю перш, ніж потрапляє до вас на кухню.

Умови розгляду рекламації: збереження чека та гарантійного талона протягом всього терміну.
Гарантія на посуд Rondell дійсна з моменту придбання і поширюється на виробничі дефекти: відколи, вм’ятини, тріщини та інше.
Гарантія не поширюється на пошкодження, що виникли в результаті неправильного використання посуду:

  • перегріву
  • падіння виробу
  • навмисної поломки

Гарантія також не поширюється на природні зміни зовнішніх властивостей виробу, які виникли в процесі експлуатації:

  • механічні пошкодження зовнішньої або внутрішньої поверхні (подряпини, потертості та ін.)
  • природні зміна кольору металу*
  • плями, точки вапна та інше…

Пропонуємо Вам ознайомитися з Рекомендаціями по догляду та Рекомендаціями щодо використання посуду Rondell.
Золотистий або блакитний відтінок, що виникає в результаті надмірного перегрівання посуду або приготування деяких продуктів (томати, лимон, овочі, розсоли і ін.) Є характерним для посуду з нержавіючої сталі і жодним чином не впливає ні на функціональні властивості посуду, ні на якість готується їжі. Видалити такі плями можна за допомогою спеціальних засобів для чищення виробів з нержавіючої сталі.
** Гарантія не поширюється на пошкодження, що виникли в результаті неправильного використання посуду: перегріву, падіння вироби або навмисної поломки.
*** У разі некомерційного використання

Рекомендації по використанню

  • Завжди використовуйте рекомендовані джерела тепла.
  • Вибирайте розмір посуду відповідно до кількості продуктів, які Ви збираєтеся готувати.
  • Літраж посуду, вказаний на упаковці продукції і в описі продукту, відповідає реальній загальної місткості посуду. Однак, посуд не можна наповнювати до верху; ніколи не наповнюйте посуд більш, ніж на 2/3 від загального обсягу – це дозволить Вам уникнути переливання рідин через краю (особливо важливо дотримуватися цих рекомендацій, якщо Ви готуєте перші страви на сильному вогні).
  • При використанні газових плит стежте за тим, щоб полум’я стосувалося тільки дна посуду і не доходило до стінок, важливо дотримуватися цього правила при використанні масла. При використанні електричної або керамічної плитки вибирайте диск з діаметром відповідним дну посуду. Це дозволить Вам набагато довше зберегти зовнішню привабливість посуду від незмивних плям окалини і заощадить газ чи електроенергію.
  • Не використовуйте сильний вогонь при приготуванні їжі без води і не залишайте порожній посуд на вогні
  • При тривалому інтенсивному нагріванні ручки посуду і кришок можуть нагрітися. Користуйтеся прихватками і кухонними рукавицями.
  • Посуд з бакелітовими і силіконовими аксесуарами не підходить для інтенсивного нагріву в духовці. (Максимальна температура нагріву такого посуду в духовці: бакеліт -180 ° С, силікон – 177 ° С).
  • Не ріжте продукти ножем в посуді Rondell.
  • Соліть тільки їжу, а не дно посуду, розводьте сіль в рідині. Перед тим як додати сіль, оцет або інші заправки і спеції, переконайтеся в тому, що рідина добре нагрілася або кипить, тоді заправки розчиняться швидко, не викликаючи окислення стінок посуду з нержавіючої сталі і зміни зовнішнього вигляду. Цятки або розлучення, що виникли на поверхні посуду в разі прямого контакту спецій з її стінками, ніяк не позначаються на функціональних властивостях посуду і якості їжі, що готується.