Потрійне дно

26.03.2021 від admin 0

Потрійне вштампованное-вплавлене дно

Rondell

Багатошарове дно буває двох видів:
– капсульованих
Алюмінієва заготівля вставляється всередину.
– вплавленим.
Алюмінієвий диск вставляється і нагрівається до температури плавлення, відбувається вплавлення капсульованої дна.

В обох випадках їжа буде нагріта рівномірно. Однак вплавлене дно буде володіти більшою теплопровідністю, тому страва приготується швидше і ефективніше. Крім цього, вплавлене дно не має внутрішніх повітряних порожнин, які можуть привести до руйнування і відшарування дна з плином часу.

Капсульоване дно Вштампованное-вплавлене дно
Капсулированное дно Rondell

Іноді дно роблять двошаровим: знизу припаивается мідний диск, а верхня частина дна складається з нержавіючої сталі або алюмінію. Завдяки самому теплопровідність металу: міді: швидкість нагріву і розподілу тепла збільшується на 10-15% в порівнянні з тришаровим дном. Але є неприємний сюрприз: ціна на таку продукцію мінімум в 1,5 рази дорожче тришарової (сталь 18/10-алюміній-сталь18 / 10) посуду з-за високої вартості міді.

Перейти на главную страницу Каталога продукции Rondell.